Over ons!

Hallo, ik ben Suzanne Hoogenboom en ik ben 29 jaar en zwanger van mijn 1e kindje. Ik ben uitgerekend op 10 oktober 2017!  Ik dans vanaf mijn 11e en ik heb zelf les gehad van Esther Loos!

Bij Body Action gaf ik les omdat Esther toen met zwangerschapsverlof was. Toen ik nog les kreeg van Esther, was ik ook haar “hulpje” en kreeg ik al wat les van haar in het dansles geven. Bij beiden heb ik veel ervaring opgedaan en vond ik het zo leuk dat het me super gaaf leek om zelf een dansschool op te zetten. Esther dacht hier het zelfde over en het is ons gelukt!

Ik heb de opleiding CIOS (sportopleiding) afgerond, hier heb ik ook mijn diploma behaald om aerobics te mogen geven en Fitness. Ook heb ik de PABO (lerarenopleiding) afgerond en ben ik bevoegd om voor de klas te staan in het basisonderwijs.

Ik heb op de PABO het  keuzevak “ bewegingsonderwijs” gevolgd. Dit betekent dat ik ook gymles mag geven op de basisschool.

Als je nog vragen hebt mag je die altijd aan me vragen! Hopelijk zien we je in 1 van onze lessen!

Groetjes Suzanne

Voordat ik More Motion opstartte gaf ik les bij een vereniging, dit heb ik 3 jaar gedaan. Daarvoor heb ik veel street-dancelessen gegeven bij Body Action.